Το βήμα ελεύθερης εκφράσης των δημοτών Τήνου.

Forum: Το βήμα ελεύθερης εκφράσης των δημοτών Τήνου.
Start a New Topic 
   Board|Threaded
Author
Comment
View Entire Thread
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! :@

Στον Άγιο Φωκά υπάρχουν αυτή τη στιγμή 4 παραχωρήσεις, εκ των οποίων η τέταρτη δόθηκε για πρώτη φορά φέτος.

Στο Σκυλαντάρ-Άγιο Σώστη-Άγιο Ιωάννη Πόρτο υπάρχουν πολλές παραχωρήσεις, δεν ξέρω ακριβώς πόσες (γνωρίζω τουλάχιστον 3-4).

Δηλαδή τουλάχιστον 8 επιχειρηματίες ενδιαφέρθηκαν για την ημερομηνία και την έμαθαν. Οι παραχωρήσεις ισχύουν για 2-3 χρόνια κάθε φορά. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει.

Όσο για την παραχώρηση μπροστά από το δεύτερο μπαρ, δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν προχώρησε (δεν είμαι ούτε υπάλληλος του Δήμου, ούτε Δημοτικός Σύμβουλος). Η διαδικασία όμως για παραλία που δεν έχει ξανανοικιαστεί στο παρελθόν είναι η εξής: κάνεις αίτηση για την παραλία, αποφασίζει το Δημοτικό Σύμβούλιο και μετά βγαίνει σε δημοπρασία.

Θεωρώ λοιπόν ότι κανένας δεν μπορεί να κάψει κανέναν με αυτό τον τρόπο και επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει και τέτοια διάθεση, τουλάχιστον στο δικό μας Δημοτικό Συμβούλιο. Και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Νομίζω λοιπόν ότι είναι τουλάχιστον άδικο για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν δώσει καμία αφορμή, να ακούγονται τέτοια πράγματα.

Email  
Get your own FREE Forum today! 
Report Content ·  · Counters & Site Stats   Free Blogs   Free Guestbooks   Cheap Domains 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com