<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,
![]() |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 5) |
| Author | Comment |
Marija Chicago
Jun 29, 06 - 7:32 AM |
Alo Rekovcani!!
pisite bre malo....sta se radi u dalekom rekovcU??? ja sam iz rekovca ali zivim u chicagu... kiss |
Jaca
Jun 30th, 2006 - 11:43 AM |
Malo nam se promenio Rekovac (ne znam kada si poslednji put bila tamo),mada jos uvek rade 3,4 kafica i valjda ona jedna diskoteka.Mada i meni treba jedan "obavestajac" jer ni ja ne zivim vise tamo, ali nisam otisla tako daleko... Pozz!!!
|
Oliver_Nemacka
Jul 1st, 2006 - 12:46 PM |
hahaha... pa znaci se mi Levcani javljamo koji nezive u Levcu Ali kao sto je rekla Jaca, zavisi od kada nisi bila po Srbije. Menja se svako leto nesto. Tebi Marija mogu vise opisati o Rekovcu kada budem sada otisao dole do tada primi pozdrave iz Nemacke!
|
poussiere de lune
Jul 3rd, 2006 - 11:19 PM |
a sta se to promenilo u Rekovcu , majke ti , za ovih poslednjih 15 godina od kako sam ja vani?? ista stvar , ista prljavstina, onih nekoliko prodavnica dva kafea, i ona jadna fabrika koja vise i ne radi! aaa da ima i jedna banka !!! mislim da bi stvarno trebalo nesto d ase uradi jer je Rekovac bas zapusten.A steta je .Pogledajte onu jadnu ambulantu koju niko nije sredio od kakao je napravljena a o higijeni i da ne pricamo (unutarnjoj)!!! Po meni apsolutno nista se nije promenilo samo sto , dok sam ja bila tamo to mi i nije smetalo jer nisam ni znala za bolje(17 god sam imala) a kad vidim d ai mnogo ruznija mesta imaju nesto da pokazu a nas Rekovac stoji u mestu sto se svega tice....a ima tako lep polozaj i okolinu. Citam ovde pre enki dan da ce se konacno nesto poceti sredivati tamo...videcemo i to ... veliki pozdrav za sve levcane |
Jeca New Jersey
Jan 5th, 2007 - 9:03 PM |
maki e obozavam te bwe... letos ce rekovac da bude zakonnn !!
|
bravenet.com