Return to Website
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Prva
  Prethodna
  Odgovori
  Home
Sledeca  
Poslednja  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 5)

Author Comment    
Marija Chicago

Jun 29, 06 - 7:32 AM
Alo Rekovcani!!

pisite bre malo....sta se radi u dalekom rekovcU??? ja sam iz rekovca ali zivim u chicagu...

kiss
Jaca

digital-girl.tripod.com

Jun 30th, 2006 - 11:43 AM
Re: Alo Rekovcani!!

Malo nam se promenio Rekovac (ne znam kada si poslednji put bila tamo),mada jos uvek rade 3,4 kafica i valjda ona jedna diskoteka.Mada i meni treba jedan "obavestajac" jer ni ja ne zivim vise tamo, ali nisam otisla tako daleko...
Pozz!!!
Oliver_Nemacka

Jul 1st, 2006 - 12:46 PM

hahaha... pa znaci se mi Levcani javljamo koji nezive u Levcu
Ali kao sto je rekla Jaca, zavisi od kada nisi bila po Srbije. Menja se svako leto nesto. Tebi Marija mogu vise opisati o Rekovcu kada budem sada otisao dole do tada primi pozdrave iz Nemacke!
poussiere de lune

Jul 3rd, 2006 - 11:19 PM

a sta se to promenilo u Rekovcu , majke ti , za ovih poslednjih 15 godina od kako sam ja vani??
ista stvar , ista prljavstina, onih nekoliko prodavnica dva kafea, i ona jadna fabrika koja vise i ne radi!
aaa da ima i jedna banka !!!
mislim da bi stvarno trebalo nesto d ase uradi jer je Rekovac bas zapusten.A steta je .Pogledajte onu jadnu ambulantu koju niko nije sredio od kakao je napravljena a o higijeni i da ne pricamo (unutarnjoj)!!!
Po meni apsolutno nista se nije promenilo samo sto , dok sam ja bila tamo to mi i nije smetalo jer nisam ni znala za bolje(17 god sam imala) a kad vidim d ai mnogo ruznija mesta imaju nesto da pokazu a nas Rekovac stoji u mestu sto se svega tice....a ima tako lep polozaj i okolinu.
Citam ovde pre enki dan da ce se konacno nesto poceti sredivati tamo...videcemo i to ...
veliki pozdrav za sve levcane
Jeca New Jersey

Jan 5th, 2007 - 9:03 PM

maki e obozavam te bwe... letos ce rekovac da bude zakonnn !!

Prva
  Prethodna
  Odgovori
  Home
Sledeca  
Poslednja  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Online Photo Albums   Email Forms   Free Guestbooks 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com