<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,
![]() |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 13) |
| Author | Comment This topic is sticky |
Jaca
Mar 11, 06 - 12:16 PM |
STA RADITE BRE ?
Zanima me vase misljenje, ako je moguce iskreno o "nocnom zivotu" u Rekovcu.Da li vam je zabavno ili dosadno?Gde izlazite? Da li vam i koliko smeta radno vreme kafica i diskoteka tamo? Sta mislite, hoce li neko od vlasnika tih diskoteka konacno napraviti nesto sto bi privuklo i ljude koji nisu iz nase opstine? Cula sam da je Felicia skoro prodala 450 karata,jeste li i vi kupili jednu? Kako se ponasaju "stranci" kada dodju tamo? Ako je neko nepristojan dajte da organizujemo neku hajku!!!
|
Goran J.
Mar 11th, 2006 - 12:43 PM |
Cao Jaco evo mene i ovde ha.Nije ti losa tema,jer sam i ja pre neki dan cuo da je Felicia postala popularna,pa i nije cudo kada ima neka "egzoticna" plesacica,i onda naravno da se prodaju i toliko karata koje mi se cini nisu odavno u tom broju prodate.U moje vreme ja sam izlazio u Relax kojije na nesrecu doziveo malo zagrejavanje na velikoj hladnoci
|
Jaca
Mar 11th, 2006 - 2:26 PM |
E konacno su napravili dobar potez,mislim s tom plesacicom. Nema veze sto ce publika biti sa 90% muskaraca u sastavu,ali zabrinjavajuce je to sto tu parovi nece ni pomisliti da dodju! Pa rasturice se sve veze!!!
|
poussiere de lune
Mar 11th, 2006 - 3:06 PM |
da lije moguce da ima takvog neceg u rekovcu??? "u moje vreme" bilo je samo onog kafea "relax" ili onog gore preko puta!!! (neznam da li jos radi)u svakom slucaju , prijatna zabava za one koji idu !!! rece neko da nece ljudi ici u paru da se ne bi rastajali posle.... ....ma neeee..... malo tolerancije i slobodnog duha , smisao za provod i sve ce proci kakoo treba.....ja bih dosla samo da sam tamo!!!
|
Oliver Tecicanac
Mar 14th, 2006 - 9:24 AM |
"Nocni zivot" u Rekovcu? Hmmm drugovi mi nisu rekli da u Feliciji djuska neka specijalna plesacica. Onda razumem zasto idu svi tamo mada mene licno nikada nije palilo da gledam kako neka zenska na specijalan nacin djuska, to nije esteticno (nadam se da sam sada ovo tacno napisao na srpskom). Barem ne u diskoteci. Inace je izlazak u Rekovcu okej, mada je pre tri godine bilo bolje, kada su jos bili istovremeno radili i Relaks, Felicija, Florida, Laguna i Vozd. Mada i ta dobra vremena su trenutno prosla. Kada sam prvi put morao "doziveti" da se kafici zatvaraju u 01.00h a radnim danom bese oko 24.00h ili 23.00h sam se bio malo zgranuo jer bas tada tek pocinje vece (to bilo u al Kafe):-) Jeste da se Rekovac nikako nemoze uporediti sa Kragujevcom ili Jagodinom ali za izlaske je ipak fino tamo izaci, pogotovo kada imas prijatelje koje poznajes i njih sretnes tamo. |
poussiere de lune
Mar 20th, 2006 - 8:57 PM |
Hej gde ste svi?? Sto se nista vise ovde ne pise?? hajd sirite malo reklamu oko vas , vi koji ste u rekovcu i okolini a i vi sto ste vani!! pozdrav |
jagger
Apr 28th, 2006 - 12:44 AM |
IMAMO I NEKOLIKO FOTKI TIH EGZOTICNIH PLESACICA IZ FELICIJE!!! SAMO NEZNAM KAKO DA IH UBACIM OVDE !? JAVI KAKO !? POZZ |
Goran J.
Jul 1st, 2006 - 5:14 AM |
Zahvaljujuci Jaggeru evo slika Felicia - Dance ![]() Felicia - Dance ![]() Saljite i dalje slike
|
SRB-YA
Aug 22nd, 2006 - 10:26 PM |
te PLESACICE i nisu nesto extra ono. ma da je to za rekovac nesto novo... privlaci narod - znaci da ipak ispalo dobro. subotom je uvek super.. najvise naroda ima u al kafe-u ( uvek pun al kafe kada bude muzika uzivo ) i naravno u feliciji .. petkom slabije narod ima. po meni al kafe najbolji tamo da se iskulira ( svako vece sam tamo bio :-D ). florida slabo radi, kako sam ja primetio. a u laguni kako kad. snimio sam jedno vece na kratko sta se desava u feliciji, plesacice ovo ono.. ali slabo se sta vidi. vise se cuje muzika i narod kako uziva.. ako neko hoce da postavim, neka javi ... p0zZz |
JECA NJ
Jan 23rd, 2007 - 12:37 AM |
PA pravo da vam kazem i te plesacice nisu nista posebno. Znam ih obe ovako i mislim da to nije sta privlaci narod. Felicija je ok mkesto da se izadje ali al cafe je sigurno naj gotivniji po meni. Uzivo muzika i opustencija. ali cujem da je sada otvorena nova diskoteka na bazenu. Ja nisam bila ali sam cula da je gotivno i da je preuzelo mosto al cafe-a. Da li je neko biop i ako jeste posaljite neke slicice ako imate!
|
ivana
Jan 23rd, 2007 - 10:15 AM |
cao seko.Pa gde si ti sta se radi.Pozdrav za tebe od tvoje sestre Ivane i za sve Ursuljane.
|
zoki
Jan 25th, 2007 - 4:13 PM |
bio sam dole kod bazena nije lose...al nije ni bas nesta extra nije jos ni gotovo a kad udjes unutra ima da se zaledis... neznam dali ce se ono moci napuniti jer nije bas ni mali prostor ali ima muzika uzivo, ma da nisu bas neki band sta znam. jaooooo bre one plesacice......... de bre ono da se naziva plesacicama… jedna ima oko 15 godine i samo dupe malo zna da mrda a drugu hvala bogu pa nisam video samo cuo za nju. ono je zalosno da se gleda, kao da im stalo do taj neki evric pa skidaju se po kaficima |
Marko Sydney
Sep 2nd, 2007 - 3:50 PM |
haha jedna plesacica a koliko ljudi dodje ? slaboo jos je sve zaostalo
|
bravenet.com