<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,
![]() |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 14) |
| Author | Comment |
Jaca
Mar 7, 06 - 2:06 PM |
Aktivirajte se, pa sve je za dz. !!!
Niko nece da se dopisuje,pa zastoooo? Zar nas je tako malo...?
|
Goran J
Mar 8th, 2006 - 8:37 PM |
nazalost ima nas (jer ova statistika pokazuje da nas ima malo)a jos je i gore sto niko nece nikakvu temu ni da zapocne
|
Jaca
Mar 9th, 2006 - 2:05 PM |
He,he e gde god da krenem ja naletim na tebe. Moracemo opet ti i ja da se dopisujemo .Zapocecu ja 5 tema ako treba,to mi bar nije nikakav problem samo se plasim da niko nece ni da odgovori! A da ih isprovociramo malo?
|
poussiere de lune
Mar 11th, 2006 - 9:35 AM |
Dobar dan svima , vec nekoliko meseci pratim (povremeno) ovaj sajt ali se ne desava nesto posebno ali....sa ovo zadnjom promenom izgleda da se ipak malo pokrece u pozitivnom smislu!! pridruzicu vam se sa velikim zadovoljstvom !! puno pozdrava iz Fr!! |
Jaca
Mar 11th, 2006 - 12:04 PM |
Poussiere de lune bas mi je drago sto imas tako pozitivan stav,primamo te u koaliciju brbljivaca!
|
Goran J.
Mar 11th, 2006 - 12:46 PM |
nenaletis ti na mene ,nego ja na tebe kada svugde ostavljas tragove
|
Jaca
Mar 11th, 2006 - 2:28 PM |
Pa normalno da cu da ostavljam tragove! Kad niko drugi nece. Ja sam inicijativna! hehe
|
ALEX
Aug 10th, 2006 - 9:36 AM |
javite se svi dobri ljudi ja zelim pricati eto moje email adrese pa se javite. REKOVAC JE U MOM SRCU NAJLEPSI DEO SVETA!!!!!!!!!!!!! Hvala alex sydney australia |
Nenad Jovanovic
Aug 10th, 2006 - 5:26 PM |
Lepo sam predlozio ovde treba pricaonica da ljudi koji dodu ovde da mogu i da koju procaskaju .Puno vas pozdravlja Nenad sa Petog kontinenta.Alex svuda te bre ima . |
poussiere de lune
Aug 19th, 2006 - 10:40 AM |
EJ NE BIH DA PAMETUEM BAS ALI DA LI STE VIDELI DA OVDE IMA I ONAJ VELIKI CHAT PA MOZEMO POVREMENO NA NJEGA DA MALO PROCASKAMO! HA , STA KAZETE?? VIDIM DA JE OVDE ZAZIVELO MALO ..SAMO DA NASTAVIMO TAKO. |
jovan-belusic
Dec 25th, 2006 - 3:52 PM |
sta se organizuje za novu god.gde se ide?
|
Aca Ostojic Robija
Apr 16th, 2007 - 11:24 AM |
evo ima nas ajde javite mi se na email bar za sve pozdrav od ace robije... |
Zoran_Belusic
Nov 28th, 2008 - 11:56 PM |
pozdrav Belusicani
|
rekovac.com
Nov 30th, 2008 - 12:41 PM |
Zdravo Levcani,posetite forum Rekovac.com www.rekovac.com www.rekovac.com/forum/index.php |
bravenet.com