<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,
![]() |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 10) |
| Author | Comment |
zoki
Jan 26, 07 - 2:16 PM |
muskarci u rekovcu
ajde devojke da cujemo vas kako vam se svidjaju muskarci u rekovcu???? zar nisu sexy?
|
Vozd
Jan 27th, 2007 - 11:36 AM |
Zoki, koi ti je bre ovo nije smesno sta ti se smeje ovaj Smilies. Situacija uopste nije za zajebanziju !!! AJDE DEVOJKE IZJASNITE SE (jer cita bre neko ovaj forum uopste)?
|
frajer mlogo dobar
Feb 18th, 2007 - 5:48 PM |
to su klasicni dziberi levacki devojku u zivotu niste videli i verovatno necete tako mi se nesto javlja,ali momka uvek mozete da nadjete sebi i to veoma lepog jer ste vi rekovcani po prirodi lepi,ali ste slabi zenskarosi.i muski imaju svoje prednosti pozz od Jevrema i Saki |
Ivana i Kristina
Apr 5th, 2007 - 11:00 PM |
pa sta da vam kazemo? Mi dolazimo za raspust tamo i primetile smo da i nisu nesto lepi,a ni sexi!Mada,uvek ima izuzetaka,...I to ih ima jako malo.Tacnije 3 i to je to.Mozemo slobodno i da kazemo njihova imena,a to su:Misko,Uros i Bogdan!Ostalo je propalitet zivi.Slazete li se sa nama! Pozz za sve u Rekovcu od sestrica!!!
|
Oliver_Tecicanac_Nemacka
May 16th, 2007 - 10:47 AM |
hahaha Zoki...cvece ti poljubim Levcansku ali si postavio dobro pitanje mada samo su se njih dve javile ... ma svi smo mi Levcani lepi... ... FORZZA SERVIA...
|
Milivoje i Shemsa
Sep 18th, 2007 - 12:15 PM |
e do kurca sto su misko i uros i bogdan muskarci sve peskirici nabijem ih na ***** jel tako milivoje? jeste! |
emma
Nov 9th, 2007 - 12:43 AM |
heeheh!!! bas su mmmmmmm |
mala--
Nov 19th, 2007 - 1:57 PM |
kako nam se svidjaju muskarci u rk? sta da ti kazem...nisu bas nesta moj ukus. ima mozda dvojica da nisu losi i to je to. |
JELENA
Nov 30th, 2007 - 12:35 AM |
muskarci po rekovcu.. pa neznam svi su mi super drugovi i extra su momcii. Nkeada je bilo dobrih momaka po rk-u ali sada nesto slabije... Mozda owi sto dolaze iz dijaspore.. heheheh
|
Slavica
May 13th, 2008 - 9:38 PM |
Ne obraćam pažnju na muškarce kada sam u Rekovcu. Mislim, ja sam svoju jaču polovinu odavno našla i ne gleda mi se više. Ali, ubeđena sam da rekovačke majke rađaju mnogo lepe sinove, što jes' jes'.
|
bravenet.com