Return to Website
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Prva
  Prethodna
  Odgovori
  Home
Sledeca  
Poslednja  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 15)

Author Comment    
KoKac BRE!!!

Dec 8, 06 - 12:54 AM
Eeee, ovo je dobra stvar......

Pre otprilike 30-tak minuta, igrom slucaja, naleteo sam na ovaj sajt i mogu samo da kazem - bravo Simo. Dobra ideja. Jos kad bi imao neko da je podrzi, bilo bi super. Vidim ovde neke ljude koje pun k***c godina nisam video a ima vas i koje znam samo ne znam da vas znam (ili tako vec nesto ).
ALI KAO PRVO....
Zdravo Levcani, zdravo Rekovcani, zdravo Gastarbeiteri, sta se radi, sta ima? Kod nas zima. Mnogo zima. Zima u picku materinu.
U stvari, nisam ni morao da pitam sta se radi i sta ima jer, siguran sam, nista se ne dogadja i nista nema. Kao i sto se nista nije dogadjalo i nista nije bilo a sto je NAJSTRASNIJE - ostace tako. Propast pred ocima. Nema se nikakva zanimacija. Otis`o je nas lepi Rekovac u kurac. NAZALOST. Ko je pobeg`o, pobeg`o je. Ko nije, vise srece u sledecem zivotu .
A sad dosta vise sa ovim ruznim tripovanjima. To je sto je. Ne moze se iz te koze i zato pomozi boze.
Kako je u ostalim delovima sveta? Ima li i kod vas zime? Kad slecete na Balkan? I pored svih ovih sranja koja se dogadjaju kod nas, ipak bih voleo na trenutak da se pojavim tamo, jer brate, kuca je kuca. Nigde nije kao u Srbiji pa neka je i najgora zemlja na svetu. I bice bolje. A kad? Ko prezivi pricace.....

Do sledeceg vidjenja tj. slusanja, hocu da kazem citanja

Sve u svemu pozdrav za sve rekovcane a i levcane iz jos uvek jebeno hladnog Basela
Dzela

Dec 16th, 2006 - 10:58 PM
Re: Eeee, ovo je dobra stvar......

Pozdrav iz hladnog Rekovca, a poseban pozdrav za dragu koleginicu Dulu.P.S. Na poslu je dosadno bez tebe.
levcanka

Dec 17th, 2006 - 4:11 PM

pozdrav svima,
Kokac jesi li ti bas iz Rekovca?Ja sam nekad zivela u Glavnoj 61.Javi mi se na acakg@free.fr
George

Dec 18th, 2006 - 9:08 PM

A sto svi moraju da kukaju na Rekovac?! Te svi odlaze, te propast, te ovo-ono. Ljudi, imate(imamo) cist vazduh, blizu su nam KG i JA, nema nas puno (ali namnozicemo se), kad-tad ce uraditi puteve i krenuce neka industrija hrane - nadam se. Zar je tako tesko misliti pozitivno?
Elem, ovo je moj prvi post pa rekoh da uputim pozdrav svim posetiocima ovog sajta. Nadam se da ce biti sagovornika o pozitivnim i kreativnim stvarima...
Pozdrav RKu iz KGa!
Vozd

Dec 19th, 2006 - 11:23 AM

EEEeeee ovo ti je super "svako ga dana u svakom trenutku sve vise napredujem" znate ono! Do duse nista nam drugo i ne preostaje . Taman posla da samo kukamo. U svakom slucaju LJUDI mislite pozitivno i tako ce i biti , kad tad. Veliki pozdrav svim Levcanima.
jovan belusic

www.gmx.at

Dec 25th, 2006 - 1:46 PM

zdravo levcani.sta se radi u nasem levcu?napisite sta ima novo!gde se sada izlazi?POZDRAV ZA SVE OD JOVANA-INNSBRUCK
Ratko - Rekovac

Feb 1st, 2007 - 7:53 PM

Kokac Pozdrav
Takodje za sve Levcane. . .
Igor

Feb 7th, 2007 - 2:38 AM

Pozdravljam ama bas sve rekovcane a bogami i levcane!
Bice me veoma drago da mi se javi ko god me poznaje...

Igor (Apotekarov sin).
S I MA

www.rekovac.co.yu

Apr 8th, 2007 - 11:52 PM

Pozdrav Legendo ....

Aca Ostojic Robija

Apr 16th, 2007 - 10:40 AM
Pozdrav svim rekovcanima i znanim i neznanim

Kokac jebo te pas nije bas tako crno bas ali evo kako je tako je? Gde si ti bre gde se nalazis? Javi mi se frajeru Aca Ostojic ovde iz Australije
na sledecu adresu aostojic@aapt.net.au
ili ostojicalex@hotmail.com
Svim levcanima a posebno rekovcanima velik pozdrav iz Sydney Australia
od Ace robije
Oliver_Tecicanac_Nemacka

May 16th, 2007 - 10:44 AM

Pomaze Bog i Cao svima! Ma bice o Levcu nesto kada se budu neke osobe potrudili da se razvije nas kraj. Obican gradjanin nemoze nista sta da menja. Vama sada dole 30 stepena....uffff.... nama ovde neke oluje razdrndaju kucne krovove i sume a kisa rastura vec danima i samo imamo oko 15 stepena uaaaa ali zato begam k Srbiji...jos 8 dana pozdravljam sve prijatelje koje mene znaju i ostale Levcane. Vidimo se trezni ili napijeni po Feliciji, Laguni a i mozda po KGu .... AVE SERVIA.... FORZZA SERVIA...
Dzojko and Sons

May 30th, 2007 - 11:13 PM

Kume!pa gde si bre zbijem ti ga?Kad ces dolazis u ovo govno od Rekovca?Pisi bre brate kad imas vremena.Pozzdrav od Camila i Irvina
7

www.5linx.net/IGOR

Aug 10th, 2007 - 8:05 AM

Gorane bre nisam te video ni cuo 3 godine jbt...ja sam u Chicagu sa Mihajlom..Znam da si ti sad bio dole sa klincima,rekao mi OOgnjen...i u pravu si da je Rk za kratko vreme otisao u kurac..jbg..aj javi se na mejl kad vidis ovu poruku,imam kombinaciju za nas... poz tvoje pa se cujemo
Igor
Dejan Simic - SIMA

www.rekovac.co.yu

Aug 13th, 2007 - 7:35 PM

KOKAC legendo pa gde si ti coveche .....

ajd ubaci me na MSN pa da se cujemo ko ljudi ...

rekovac@hotmail.com

ili yahoo

simic_art@yahoo.com

www.rekovac.co.yu
Marko

www.freewebs.com/luckysevenfun

Aug 22nd, 2007 - 12:21 PM

posetite webchat na sajtu www.freewebs.com/luckysevenfun
i pozdrav kokac od ostojica
hehe

Prva