<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,
![]() |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3) |
| Author | Comment |
Darko / nemac
Nov 17, 06 - 1:48 AM |
sta mislite o tome da se mi lepo popisamo na tu dijasporu i nazad rekovacku zajebanciju
|
dragan
Nov 17th, 2006 - 8:09 PM |
neznam šta si mislio sa ovim ali mislim da ti treba da popišaš prvo svoj prag gde živiš, a onda nas koje živimo ne po svojoj volji daleko od rodnog kraja u belom svetu, da imam ovu mogućnost dole u levču nikad ne bi otišao, ali i to da ti kažem nepismeni majmune, da moj levač nisam nikad ineću nikad da zaboravim, dok ti neznaš đubre da počistiš iz svog dvorišta ti bi da teraš zajebanciju sa pišanjem
|
poussiere de lune
Nov 18th, 2006 - 5:22 PM |
Dragane , mislim da uopste nisi shvatio Darkovu poruku!!! decko je mislio da se vrati jednostavno iz tude zemlje u svoju a ne da "popisa" dijasporu nas srbe koji zivimo tamoMislim da se jednostavno lose izrazio Vidis da pise "darko nemac" znaci da decko nije roden u Srbiji pa i ne barata bas terminima Nisam advokat niciji ali treba razmisliti kad se ovako odgovara ljudima i pogledati stvar sa svakog ugla pre nego sto pocnemo nekog da vredamo! To je bilo moje misljenje samo i nadam s eda sam pravilno razumela Darkov post
|
bravenet.com