Return to Website
DobroDosli na Rekovac forum
Postanite Ucesnik u nekom od foruma,

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Prva
  Prethodna
  Odgovori
  Home
Sledeca  
Poslednja  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
Darko / nemac

musa.pusa@gmx.com www.tittypalace.com

Nov 17, 06 - 1:48 AM
sta mislite o tome da se mi lepo popisamo na tu dijasporu i nazad rekovacku zajebanciju

dragan

Nov 17th, 2006 - 8:09 PM
Re: sta mislite o tome da se mi lepo popisamo na tu dijasporu i nazad rekovacku zajebanciju

neznam šta si mislio sa ovim ali mislim da ti treba da popišaš prvo svoj prag gde živiš, a onda nas koje živimo ne po svojoj volji daleko od rodnog kraja u belom svetu, da imam ovu mogućnost dole u levču nikad ne bi otišao, ali i to da ti kažem nepismeni majmune, da moj levač nisam nikad ineću nikad da zaboravim, dok ti neznaš đubre da počistiš iz svog dvorišta ti bi da teraš zajebanciju sa pišanjem
poussiere de lune

Nov 18th, 2006 - 5:22 PM
Re: sta mislite o tome da se mi lepo popisamo na tu dijasporu i nazad rekovacku zajebanciju

Dragane , mislim da uopste nisi shvatio Darkovu poruku!!!
decko je mislio da se vrati jednostavno iz tude zemlje u svoju a ne da "popisa" dijasporu nas srbe koji zivimo tamoMislim da se jednostavno lose izrazio
Vidis da pise "darko nemac" znaci da decko nije roden u Srbiji pa i ne barata bas terminima
Nisam advokat niciji ali treba razmisliti kad se ovako odgovara ljudima i pogledati stvar sa svakog ugla pre nego sto pocnemo nekog da vredamo!
To je bilo moje misljenje samo i nadam s eda sam pravilno razumela Darkov post

Prva
  Prethodna
  Odgovori
  Home
Sledeca  
Poslednja  

Get your own FREE Forum today! 
Counters & Site Stats   Online Photo Albums   Email Forms   Free Guestbooks 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com