| Subject: |
|
Aganakthsa!!! |
| Name: |
|
Makria Nuxtwmenos |
| Date Posted: |
|
Apr 1, 08 - 10:21 AM |
| Message: |
|
Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι έχουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει! Έτσι και στην Τήνο των πολεοδομικών παραβάσεων, των αυθαιρεσιών και των αλόγιστων παρανομιών, ο καθένας μας κοιτάει την πάρτη του και τίποτα παραπέρα! "Ας κάνω εγώ το σπιτάκι μου και δεν πειράζει", λέμε όλοι μας! "Ε όλοι τα ίδια κάνουν, εμένα θα πιάσουν" "Αν χρειαστεί θα δώσω το κάτι τις μου στον Πολεοδομιάρχη μας και δεν θα με ξαναενοχλήσει"
Κανείς δεν νοιάζεται για το περιβάλλον και για την επιβάρυνση του φυσικού τοπίου!
Μα έτσι όπως πάτε κύριοι σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα θέλει να χτίσει στο "όμορφο νησί" μας! Κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει τα κλουβάκια που φτιάχνετε! Κανείς δεν θα μιλάει για την ομορφία του παρθένου τοπίου! Κρίμα, γιατί όταν άνοιξε η πολεοδομία στην Τήνο όλοι ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο! Δυστυχώς μας διαψεύσατε με τον χειρότερο τρόπο!
Για αυτό οι νέοι άνθρωποι δεν γυρίζουν στο νησί! Έτσι και εγώ! Καλύτερα μακριά νυχτωμένος να μη βλέπω τα αίσχη και τις μίζες σας! Καλύτερα...
Υ.Γ. Μπράβο στον tinos.biz για την πρωτοβουλία του με το WiFi! Σταματήστε πια να προσπαθείτε να πνίξετε κάθε νέα και πρωτοποριακή ιδέα! Με αυτή τη νοοτροπία το νησί μας δεν πάει πουθενά! Ανοίξτε τα μάτια και το μυαλό σας!!! |
|
|
|
|
|
|