Το βήμα ελεύθερης εκφράσης των δημοτών Τήνου.

Return to Website

Reply
  Home

Subject:   Re: Re: Wi-fi Απάτη
Name:   Πάνος
Date Posted:   Mar 30, 08 - 1:24 PM
Email:   Panos@Where_is_cancer.gr
Message:   1) Ποιές είναι οι κεραίες της vodafone στο κτύριο του ? Γιατί εγώ δεν είδα καμία κεραία κινητής. Να προσέχουμε τι λέμε, η φωτογραφία στο tinos.biz είναι από την κεραία του, και φαίνετε ξεκάθαρα ότι είναι wifi και όχι κινητής !

2) Δυστυχώς με τις κεραίες κινητής υπάρχει μια απίστευτη μπουρδολογία ασχέτων ανθρώπων, με αποτέλεσμα να έχουμε έαν ατελείωτο κυνήγι μαγισών. Φίλε μου κινητό έχεις ? Το χρησιμοποιείς στην Τήνο ? Η' μόνο άμα ανεβαίνεις αθήνα ? Γιατί άμα το χρησιμοποιείς στο νησί, τότε καλύτερα να παρακαλάς να υπάρχουν πολλές κεραίες, γιατί όσο περισσότερες, τόσο χαμηλότερα εκπέμπουν όχι μόνο αυτές, αλλά και τα ίδια τα κινητά μας, στον 1 πόντο από τον εγκέφαλο μας. Οποιος δεν θέλει πολλές κεραίες βάσης κινητής, προφανώς δεν έχει ο ίδιος ή οι συγγενείς του κινητό, ειδάλλως θέλει είτε να αυτοκτονίσει, είτε απλά έχει το ακαταλόγιστο...

3) Να ξέρετε ότι η ποιό επικύνδηνη ακτινοβολία από τις υπάρχουσες εκμεταλεύσημες συχνότητες (σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες και όχι βάση του τι λέει ο καθένας), είναι οι ραδιοφωνικές, κανένας όμως δεν βλέπω να γκρινιάζει γι' αυτές.

4) Θες να μάθεις πόσο στοίχησε το "δωρεάν" ασύρματο δίκτυο στο σύνταγμα ? Κάπου στα 65.000€ για 3 πλατείες (Σύνταγμα, Κοντζιά, Θησείο). Τα λεφτά αυτά για το "δωρεάν" τα έδωσα εγώ και εσύ ως έλληνες φορολογούμενοι. Δεν ξέρω πόσα έδωσε ο tinos.biz αλλά όσο δεν τα πέρνει από εμένα (παραμόνο αν το χρησιμοποιήσω), δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

5) Στα blue star όταν ανεβαίνεις αθήνα χρησιμοποιείς WiFi ? Εκεί κοστίζει 7.5€ η 1:30'... Στο αεροδρόμιο ? 10€ οι 2 ώρες... Στην Πάτμο που την έχουν σκίσει στην διαφήμιση διεθνώς ως το πρώτο "ασύρματο νησί" ξέρεις πόσο πάει η σύνδεση ? Πόσο είπαμε το χρεώνει ο Tinos.biz ? Και γιατί μας χαλάει ? Γιατί το πληρώνουν μόνο όσοι το χρησιμοποιούν και όχι όλοι οι δημότες άμα το έβαζε ο δήμος ?

Ελα αλέκοοοοοοοο

Y.Γ.: μαζί με τις ζημιές που του έκανε κάποιος συμπολίτης μας στις κεραίες του γιατί έκρινε ότι η αυτοδικία είναι δικαίωμα του (και οι γερμανοί αυτοδικαίως εθνοκαθάριζαν εβραίους και αθίγγανους), πήρε η μπάλα και το παρατηρητίριο πλοίων, που είχε την μεγαλύτερη κάλυψη από όλα τα εγκατεστημένα μέχρι σήμερα....
Replies:    
Re: Re: Wi-fi Απάτη by Πάνος · Mar 30, 08 - 1:34 PM
Περί κεραιών... by webmaster · Mar 31, 08 - 5:51 AM
Re: Περί κεραιών... by vavouras · Apr 2, 08 - 7:59 AM
Re: Re: Περί κεραιών... by webmaster · Apr 5, 08 - 2:09 AM
Re: Wi-fi Απάτη by chergui · Apr 21, 08 - 1:11 AM

Reply
  Home

powered by Powered by Bravenet bravenet.com